dilluns, 18 de juny de 2012

Nova demanda per a la Fundació Puigvert


La fiscalia acusa tres directius de la Fundació Puigvert d'estafa per haver realitzat litotrícies (extracció de càlculs renals) que no eren necessàries. El cost d'aquestes intervencions, facturat al Servei Català de la Salut, puja a 356.000 euros. Tota la informació aquí.

Cal recordar que la Fundació Puigvert ja ha estat denunciada en diverses ocasions per prestació deficient de serveis assistencials, malversació de cabals públics i frau al CatSalut.

No obstant això, l'assumpte que més ha contribuït a una imatge sinistra de la Fundació Puigvert és la possibilitat d'un homicidi encobert del fill del fundador, Antoni Puigvert Serés, a causa de la deficient atenció sanitària rebuda en la fundació creada pel seu pare. Aquest episodi ha estat analitzat a fons en el llibre La Catalunya més fosca de Víctor Saura (Ed. Base). Més informació aquí.

Les notícies de mala gestió de la Fundació, però, no s'aturen i s'ha arribat fins i tot a comparar l'administració de la Fundació Puigvert amb la del Palau de la Música (cas Millet), com podreu comprovar aquí.

Malauradament, no crec que aquesta sigui l'última vegada que haguem de parlar d'aquesta entitat. Continuarem informant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada